بهترین روش مطالعه دروس اختصاصی کنکور انسانی

یکی از دغدغه های داوطلبان کنکور انسانی، خوندن دروس اختصاصی این رشته است. به دلیل زیاد بودن حجم مطالب و نیاز به مطالعه عمیق اونا، آشنایی داوطلبان با بهترین روش مطالعه دروس اختصاصی کنکور انسانی، باعث می شه هم مطالب را به صورت عمیق و مفهومی مطالعه کنن و هم به خوبی بتونن زمان رو مدیریت کنن. خوندن دروس اختصاصی کنکور انسانی به شدت نیازمند داشتن تکنیک و مهارته.

شما می تونین برای انتخاب منابع بر اساس شرایط و توانایی های خودتون از یه مشاور تخصصی با تجربه و حرفه ای کمک بگیرین و یه برنامه ریزی درست و منظم برای درس خوندنتون داشته باشین. استفاده از تجربیات مشاوران تخصصی که قبلا این راه رو رفتن و بهترین روش ها و راه حل ها رو می دونن خیلی می تونه تو انگیزه درس خوندن و کنترل استرس شما اثر داشته باشه. با ثبت نام در سیستم مشاوره و برنامه ریزی ما می تونین از یه جلسه مشاوره حضوری یا تلفنی رایگان با مشاور تخصصی استفاده کنین.

روش مطالعه ریاضی انسانی برای کنکور

غالبا بچه های علوم انسانی با ریاضی و آمار و کلا عدد و رقم سازگار نیستن! یه علوم انسانی (اصیل!) عموما عاشق شعر و فلسفه و داستان های تاریخیه . خب این هم طبیعیه و هم خیلی خوبه! اماااا… قبل از این که روش مطالعه ریاضی انسانی برای کنکور رو بهتون توضیح بدیم به مثال زیر دقت کنین.

مدریت زمان رسیدن به درصد خوب در درس ریاضی و آمار

بعد از بهترین روش مطالعه دروس اختصاصی کنکور انسانی، مدیریت زمان رسیدن به درصد خوب یکی از اصول خیلی خیلی مهمه. بخصوص در درس ریاضی و آمار و ما علوم انسانی ها غالبا مشکل زمان در دیگر درس هامون نداریم و خب ریاضی یکی از مهمترین دروسه  که باید به مهارت سرعت تست زنی موقع خوندنش، توجه کرد.

روش مطالعه درس اقتصاد برای کنکور انسانی

تا اونجایی که باهاش مواجه شدم، اقتصاد خیلی از درس های مورد علاقه علوم انسانی ها نیست. یه دلیلش هم اینه که باز با محاسبه و عدد و رقم سر و کار داره!

میشه گفت درس سختیه! اما دلیل نمیشه که نشه درصد خوبی ازش بدست بیاریم. میگن ” نگو: میشه ولی سخته! بگو: سخته ولی میشه!!”

روش مطالعه علوم و فنون ادبی برای کنکور انسانی

به به!

گرچه شاید به لذت بخشی خوندن کتاب “فارسی” نباشه، ولی بالاخره جذابیت های خاص خودش رو داره. این کتاب ترکیبی از تاریخ ادبیات و آرایه های ادبی است.

واسه تاریخ ادبیات که یکی از بهترین رویکردها بهش، اینه که فرض کنید دارید داستان می خونید و قراره شخصیت های این داستان و مسیر زندگی شون رو حفظ کنید. خیلی ساده بگم که لذت ببرید از یک سفر تاریخی، که طعم ادبی هم داره!

روش مطالعه عربی برای کنکور انسانی

رسیدیم به بهترین روش مطالعه عربی برای کنکور انسانی که بعضی ها عاشقش هستند و بعضی ها هم دل خوشی ازش ندارن.

ولی خب میشه اتفاق نظر داشت که از دروس خیلی مهم و نسبتا سخت ما علوم انسانی هاست.

عربی رو کلا به دو قسمت تقسیم کنید:

1. ترجمه
  2. قواعد

روش مطالعه تاریخ برای کنکور انسانی

تاریخ همه اش حفظیه! بله خب در این شکی نیست. ولی یادتون نره برای اجرایی کردن بهترین روش مطالعه دروس اختصاصی کنکور انسانی که یکیش هم تاریخه، یکی از پایه های به حافظه سپردن یک مطلب، فهم اون هست. تاریخ هم فهم داره؟

خب میتونم بگم که بله! شما باید پیوستگی وقایع رو درک کنید. یعنی چی؟

فرض کنید دارید یک داستان میخونید که ماجراهای مختلف، رو تعریف میکنه. حالا اگه بعد اتمام کتاب یک نفر بخواد که داستان رو براش تعریف کنید، شما زمانی میتونید این کار رو خیلی خوب انجام بدید که رابطه ی اتفاقات و شخصیت های مختلف رو متوجه شده باشید.

روش مطالعه جغرافیا برای کنکور انسانی

یک درس ساده با متن سلیس و قابل درک!

فکر نمیکنم مسئله ی خاصی با درس جغرافیا وجود داشته باشه. جز تنبلی!

سادگی درس جغرافیا نباید باعث بشه که حواسمون ازش پرت بشه! اتفاقا خیلی بهش اهمیت بدید چون خیلی راحت میتونید خودتون رو به درصد بالا برسونید و البته که خیلی از دوستانتون هم  این درس رو خوب جواب میدن. پس نباید از این غافله عقب موند!

روش مطالعه جامعه شناسی برای کنکور انسانی

ساده است و مهم!

مطالب سنگین و دشواری در این درس ندارید. اما باید فهم عمیقی از این مباحث بدست بیارید پس با خیال راحت و دل سپردن به موضوع مطرح شده، هر درس رو بخونید تا فهم کلی رو بدست بیارید.

روش مطالعه فلسفه و منطق برای کنکور انسانی

به به! اصلا اصل علوم انسانی رو در دو کلمه میشه خلاصه کرد: فلسفه، منطق!

نه بخاطر علاقه شخصی ام اینو میگم، بخاطر بنیان فکری که فضای کلی گروه علوم انسانی داره، میگم.

و البته میدونم که شاید تعداد اونایی که دل خوشی از این دوتا ندارن، کم هم نیست.

روش مطالعه روانشناسی برای کنکور انسانی

درسی که لازمه برای همه!

روانشناسی به طور کلی از جمله دانش هایی هست که در تمام طول زندگی و برای همه ی افراد، لازم و ضروریه و کسانی که ازش اطلاع دارند و مهمتر از اون، ازش استفاده میکنند یه گام از بقیه جلوتر هستند و اینجاست که باید گفت: پرچم ما علوم انسانی ها بالاست!

منبع: 3gaam.com