درباره مدرسه

دبیرستان یاسمن با بیش از 20 سال سابقه موفق آموزشی از سال 1376 راه اندازی و اکنون در پایه های دهم، یازدهم و دوازدهم در رشته های تجربی، ریاضی و انسانی سعی کرده است با هدف ایجاد محیط های فراگیری و نوآورانه مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات و ارائه بهترین امکانات و تجهیزات آموزشی و فرهنگی (کلاسهای مجهز به ویدیو پروژکتور، اساتید و مشاوران و برنامه ریزان مجرب، نمازخانه، فضای مشاوره و …) محیطی مناسب و کیفی برای پیگیری برنامه و فعالیت های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی در اختیار دانش آموزان عزیز قرار دهد.

برخی از فعالیت های آموزشگاه

برگزاری کلینیک دروس تخصصی

برگزاری کلاس های تست همراه با درس

افزایش ساعت های دروس تخصصی در برنامه هفتگی

برنامه ریزی و مشاوره دانش آموزان و کنترل وضعیت درسی

درحال حاضر چه درست و یا غلط، شرایط به گونه ای است که نتیجه کنکور نقش بسیار مهمی در معماری زندگی شما دارد. به عبارت دیگر یک آزمون چندساعته سرنوشت شما و خیلی از هم سن و سالان شما را رقم می زند.

نیاز الان شما دانش آموز فعلی و دانشجوی آینده چیست؟

مدیریت هماهنگ و یکپارچه که بر این سیستم آموزشی و پرورشی ناظر است باعث می‌شود که:

• اولاً دانش‌آموزان با هدایت مشاوران مجرب ما از همان ابتدا در محیطی آرام و صمیمی در فضای آماده سازی خود برای آزمون های مهم و سرنوشت ساز قرار بگیرند؛
  • ثانیا از پراکنده خوانی و پراکنده کاری پرهیز کنند و صرفاً به هدف اصلی خود که همانا موفقیت در کنکور است روز به روز نزدیکتر شوند؛
  • ثالثاً درکنار آموزش‌های اصولی به عناوین مهم دیگری ازجمله مهارتهای زندگی بپردازند.